CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT آبله مرغان نوزاد دو ماهه

Considerations To Know About آبله مرغان نوزاد دو ماهه

Considerations To Know About آبله مرغان نوزاد دو ماهه

Blog Article

همانطور که در مقاله به آن اشاره کردیم هر فرد در طول زندگی خود یکبار به بیماری آبله مرغان مبتلا می‌شود. آبله مرغان یک بیماری به شدت واگیردار است. استفاده از پماد برای تسکین خارش ایجاد شده از تاول‌های موجود روی پوست یکی از راه‌های درمان است. لوسیون کالامین، وازلین و لوسیون‌های خارش بدون عطر از بهترین پماد ها برای آبله مرغان و کاهش التهابات پوستی هستند.

اگر به خاطر ندارید که آیا آبله مرغان یا واکسن اش را گرفتید یا خیر, تست خون می تواند ایمنی شما را تعیین کند.

یک قاشق سوپ خوری روغن نارگیل (می تواند با روغن زیتون یا روغن بادام جایگزین شود) را با مقداری روغن درخت چای در یک فنجان بریزید.

همانطور که قبلا ذکر شد، این ویروس مسری است و با تماس مستقیم پوست و یا قطره های پراکنده شده به هوا با سرفه یا عطسه به راحتی به شخص دیگری منتقل میشود.

در صورت آسیب دیدن این دانه‌ها به دنبال خاراندن شدید، رد آنها روی پوست باقی می‌ماند.

برای برطرف کردن از چه پمادی استفاده کنم ؟ ایا پماد کلوتریمازول فارما بزنم روشون تاثیر داره؟؟

همچنین پماد آسیکلوویر نیز علائم و طول مدت عفونت اولیه آبله مرغان را بعد از ۲۴ ساعت کاهش می‌دهد. 

در یک وان پر از آب خواب آبله مرغان گرم چند قطره روغن اسطخدوس و بابونه بریزید.

در روزهای اول جوش های صورتی یا قرمز ظاهر می شوند و بعد از چند روز از بین می روند. 

هنگامی که فرد یک بار به آبله مرغان مبتلا شود، ویروس واریسلا-زوستر سالها در سلول‌های عصبی باقی می‌ماند و ممکن است بعد از سال‌ها ویروس فعال شده و منجر به بیماری زونا و تاول‌های بسیار دردناک شود، بنابراین توصیه می‌شود، که افراد بالای ۶۰ سال واکسن واریسلا دریافت کنند.

بهترین کار در بیماری آبله مرغان استفاده از مواد غذایی ای است که در طب سنتی در دسته سردی ها و خنکی ها گنجانده می شوند و به شدت از خوردن هر نوع مواد غذایی گرم اجتناب کنید.

اسکارها قابل درمان نیستند و برای حفظ و ایجاد نتایج به درمان‌های مادام العمر نیاز دارند. برای افرادی که در معرض خطر هیپرپیگمانتاسیون هستند ما قبلاً پوست را با لایه ‌بردارهای روشن ‌کننده درمان می‌کنیم تا از عوارض ناشی از درمان‌های مبتنی بر انرژی یا شیمیایی جلوگیری کنیم.

انجام این فرایند حدود ١۵ دقیقه تا ٢ ساعت، نسبت به محل و گستردگى اسکار، زمان مى برد.

سپس هر ۶ تا ۸ هفته یکبار جای زخم را با اسید هیالورونیک پر می‌کنیم تا زمانی که جای جوش آبله مرغان برطرف شود. سابسیژن ممکن است نیاز به تکرار داشته باشد.

Report this page